Български BG English EN Română RO

Echipa Epi-No

Vania Limban

Vania este moasa licentiate si consultant in sanatatea intima a femii (perineu).

A adus Epi-No in Romania datorita unei gravide care a facut cursuri de pregatire pentru nastere la Active Center, dar a fost urmarita si in Germania unde i-a fost recomandat Epi-No in pregatirea perineului ei pentru nastere.

In 2008, Vania a inceput sa-l promoveze si sa-l distribuie in Romania in randul gravidelor, mamelor, dintre care multe se temeau de nasterea naturala din cauza problemelor perineului. Pentru promovarea beneficiilor dispozitivului Epi-No legat de nastere si retonifierea postnatala, Vania a sustinut, si continua sa o faca, cursul online “Info Q&A Perineu, dar si sesiuni live pe Fb Moasa Vnaia “De vorba cu Vania Limban, moasa ta de suflet”

Vania a reusit sa cresca organic popularitatea EPI-No fara sa faca campanii de promovare, ci doar vorbind direct cu gravide, mame, femei la premenopauza/ menopauza, despre beneficiile lui. Feedback-ul primit de la cele care l-au folosit, atesta beneficiile dispozitivului Epi-No in evitarea rupturilor si epiziotomiei la nastere, dar si in atenuarea sau rezolvarea problemelor de viata intima sau sanatate urogenitala (vagin slabit, incontinenta urinara, hemoroizi, prolaps).

Vania a prezentat dispozitivul Epi_No la toate conferintele pentru obstetricieni & moase din Romania si Republica Moldova.

Din 2018 produsul a inceput sa fie din ce in ce mai cunscut in Romania, dar si la nivel global, vanzand-use acum peste 300 000 epi-no in 28 de tari .

Din 2020 ,Vania a inceput sa lucreze alaturi de o echipa care crede in valorile epi-no si ofera consultanta si sfaturi pe toata durata unei saptamani, oricarei femei care este interesata despre produs sau are nevoie de indrumare in folosirea lui.


Raluca Bocai

Consultant Epi-No


Oferă consiliere și asistență oricărei gravide/ mame / femei preocupate de tonifierea perineului cu Epi-no; ea a născut natural de trei ori cu perineu intact folosind epi-no; are un stil de viață sănătos și iubește călătoriile.

Vania Limban Întreabă moașa