Echipa EPI-NO

Vania Limban

Vania este moașă licențiată și consultant în sănătatea intimă (perineală) a femeii.

A adus EPI-NO în România datorită unei gravide care a făcut cursuri de pregătire pentru naștere la Active Center, dar a fost urmărită și în Germania, unde i-a fost recomandat EPI-NO pentru pregătirea perineului înainte de naștere.

În 2008, Vania a început să-l promoveze și să-l distribuie în România în rândul gravidelor și mamelor, dintre care multe se temeau de nașterea naturală din cauza problemelor perineului. Pentru promovarea beneficiilor dispozitivului EPI-NO în ceea ce privește nașterea și retonifierea postnatală, Vania a susținut, și continuă să o facă, cursul online „Info Q&A Perineu”, dar și sesiuni live pe pagina de Facebook Moașa Vania, sub titlul „De vorbă cu Vania Limban, moașa ta de suflet”.

Vania a reușit să crească organic popularitatea EPI-NO fără să facă campanii de promovare, ci doar vorbind direct cu gravide, mame, femei la premenopauză ori menopauză despre beneficiile acestuia. Feedbackul primit de la cele care l-au folosit atestă beneficiile dispozitivului EPI-NI în evitarea rupturilor și epiziotomiei la naștere, dar și în atenuarea sau rezolvarea problemelor care țin de viața intimă sau sănătatea urogenitală (vagin slăbit, incontinență urinară, hemoroizi, prolaps).

Vania a prezentat dispozitivul EPI-NO la toate conferințele pentru obstetricieni și moașe din România și Republica Moldova.

Din 2018 produsul a început să fie din ce în ce mai cunoscut în România, dar și la nivel global, până în prezent fiind comercializate peste 300.000 de dispozitive EPI-NO în 28 de țări.

Din 2020, Vania a început să lucreze alături de o echipă care crede în valorile EPI-NO și oferă consultanță și sfaturi, pe toată durata unei săptămâni, oricărei femei care este interesată de produs sau care are nevoie de îndrumare în folosirea acestuia.


Raluca Bocai

Consultant EPI-NO


Oferă consiliere și asistență oricărei gravide / mame / femei preocupate de tonifierea perineului cu EPI-NO. Raluca a născut natural de trei ori cu perineu intact folosind EPI-NO; are un stil de viață sănătos și iubește călătoriile.

Vania Limban Întreabă moașa