Beneficiile folosirii EPI-NO

AI GRIJA DE SANATATEA PERINEULUI TAU LA ORICE VARSTA CU EPI-NO

VIAȚĂ SEXUALĂ CU SATISFACȚII MAXIME

Ai grijă de feminitatea ta, antrenându-ți perineul cu EPI-NO! Fii tonică, activă, pentru tine, pentru relația ta!

În ceea ce privește relațiile de cuplu, psihologii spun că unul din secrete stă într-o viață intimă care aduce satisfacții. Mai mult decât atât, un procent demn de luat în seamă din problemele apărute în cuplu își găsește rezolvarea în relația intimă, care este foarte important să aducă satifacții pentru ambii parteneri.

Acest lucru poate fi explicat și prin Piramida lui Maslow, la baza căreia stă una din cele mai puternice nevoi fiziologice primare: nevoia de reproducere.

În mod inconștient, această nevoie se manifestă prin atracție față de o viață intimă de calitate și activitatea sexuală.

Folosind EPI-NO cu regularitate, urmezi exemplul popoarelor recunoscute pentru accentul pe care îl pun pe sănătatea intimă și pe energia unui cuplu fericit din punct de vedere intim.

Daca vinul roșu este bun pentru femei când îl beau bărbații, EPI-NO este ideal pentru bărbați dacă îl folosesc femeile.

NAȘTERE UȘOARĂ

EPI-NO te ajută să naști cu perineul intact

Testele clinice arată că folosirea EPI- NO reduce semnificativ numărul traumatismelor vaginale în timpul nașterii (scade semnificativ nevoia de epiziotomie sau riscul de ruptură a perineului).

Minunea transformărilor parcurse de corpul femeii în perioada de sarcină se asociază cu o serie de urmări demne de luat în seamă și de remediat.

După naștere, ne dorim revenirea în cea mai bună formă. De asemenea, reluarea rolului de femeie și soție este o etapă importantă. Cu programul de training și EPI-NO, revenirea în cea mai bună formă devine foarte la îndemână. Mai mult decât a tonifia zona intimă, simbol al feminității pentru femeia activă sexual, EPI-NO îți dă posibilitatea creșterii tonusului, flexibilității și elasticității acesteia în perioada de sarcină, dar și de a-ți reface tonusul perineului imediat după naștere, ca și la pre-menopauză și menopauză.

Toate rezultatele studiilor au demonstrat că antrenamentul cu EPI-NO crește posibilitatea de a avea un perineu intact la naștere și ajută la prevenirea epiziotomiilor. De asemenea, combinat cu masajul perineal, s-a observat o creștere în puterea de auto-control și a satisfacției femeilor de a se pregăti proactiv pentru naștere, prevenind astfel traumatismele perineale. EPI-NO este ușor de manevrat și nu consumă timp.

Dispozitivul este conceput pentru a fi folosit pe durata sarcinii, la naștere și la 6 săptămâni după aceea, pentru întărirea musculaturii pelvine.

REFACERE DUPĂ NAȘTERE

Ai născut prin operație cezariană sau pe cale naturală? În ambele variante, corpul femeii trece prin minunea transformărilor pregătitoare nașterii.

În perioada de sarcină apar modificări la nivelul a diferite sisteme. Dansul special al hormonilor face ca musculatura perineală să se relaxeze, astfel încât expulzia fătului să fie posibilă. Toate aceste modificări au loc atât la mama care naște pe cale naturală, cât și la femeile care dau naștere prin operație cezariană, în egală măsură.

Postpartum, corpul femeii trece printr-o perioadă în care modificările induse de sarcină își pot face simțită prezența în viața femeii care tocmai a născut.

Incontinența urinară sau tonusul scăzut al perineului, cu disfuncții în viața sexuală, sunt simptome ce pot fi evitate prin antrenarea planșeului pelvin cu EPI-NO.

Acordă importanță tonifierii perineului tău, pentru a avea o viață intimă de calitate și fericirea căminului tău. Înlătură posibilele simptome de incontinență urinară apărute după naștere prin antrenamentul perineului cu EPI-NO. Împreună cu tine, EPI-NO are grijă de feminitatea ta!

INCONTINENȚA URINARĂ

Acum poți face ceva pentru problemele tale. EPI-NO te ajută să scapi de incontinența urinară dată de slăbirea perineului sau de incontinența de stres.

Recapătă-ți cu încredere viața socială având grijă de sănătatea ta intimă!

Cel mai adesea, în practica medicală este folosită operația chirurgicală, în cadrul căreia se montează bine-cunoscutele bandelete. Recuperarea în cazul acestei proceduri poate dura până la 6 luni și în unele cazuri este posibilă reapariția problemelor. EPI-NO este un dispozitiv ce vine în completarea actului medical chirurgical și care poate fi folosit înainte de intervenția chirurgicală, cu dovezi care arată că la 8 din 10 femei simptomele de incontinență urinară s-au rezolvat, nemaifiind necesară intervenția chirurgicală.

Este important, pentru a obține succesul antrenamentului cu EPI-NO, să existe regularitate în efectuarea programului de antrenament.

La femeile care au suferit deja intervenția chirurgicală cu revenirea simptomelor de incontinență urinară, antrenamentul cu EPI-NO a dus la rezolvarea simptomelor, astfel femeia putând fi activă social fără a mai avea grija unor evenimente nedorite.

Anexectomia sau histerectomia parțială sau totală (operație ginecologică de înlăturare a uterului împreună sau fără trompele uterine) determină modificari atât fizice, cât și hormonale, una dintre consecințe fiind slăbirea perineului, însoțită de apariția incontinenței urinare.

Cu cât începeți mai devreme antrenamentul perineului și faceți cu regularitate exercițiile, cu atât vă creșteți șansele pentru rezultate durabile și succes!

Vei primi, alături de EPI-NO, instrucțiuni detaliate, împreună cu o ședință de gimnastică intimă.


Vania Limban Întreabă moașa