Beneficiile folosirii EPI-NO

AI GRIJA DE SANATATEA PERINEULUI TAU LA ORICE VARSTA CU EPI-NO

VIATA SEXUALA CU SATISFACTII MAXIME

Ai grija de feminitatea ta, antrenandu-ti perineul cu Epi- No! Fii tonica, activa, pentru tine, pentru relatia ta!

In ceea ce priveste relatiile de cuplu, psihologii spun ca unul din secrete, sta intr-o viata intima care aduce satisfactii. Mai mult decat atat, un procent demn de luat in seama din problemele aparute in cuplu, isi gasesc rezolvarea in relatia intima, care este foarte important sa aduca satifactii pentru ambii parteneri.

Acest lucru poate fi explicat si prin Piramida lui Maslow, la baza careia, sta una din cele mai puternice nevoi fiziologice primare: nevoia de reproducere.

In mod inconstient aceasta nevoie se manifesta prin atractie fata de viata intima de calitate si activitate sexuala.

Folosind Epi- No cu regularitate, urmezi exemplul popoarelor recunoscute pentru accentul pe care il pun pe sanatatea intima si pe energia unui cuplu fericit din punct de vedere intim.

Daca vinul rosu este bun pentru femei, cand il beau barbatii, Epi- No este ideal pentru barbati, daca il folosesc femeile.

NASTERE USOARA

Epi- No, te ajuta sa nasti cu perineu intact

Trialurile clinice arata ca folosirea Epi- No, reduce semnificativ numarul traumatismelor vaginale in timpul nasterii (scade semificativ nevoia de epiziotomie sau ruptura de perineu).

Minunea transformarilor parcursa de corpul femeii, in perioada de sarcina, se asociaza cu o serie de urmari demne de luat in seama si de remediat.

Dupa nastere, ne dorim revenirea in cea mai buna forma. De asemenea, reluarea rolului de femeie, sotie este o etapa importanta. Cu programul de training si Epi- No, revenirea in cea mai buna forma, devine foarte la indemana. Mai mult decat tonifierea zonei intime, simbol al feminitatii, pentru femeia activa sexual, Epi- No iti da posibilitatea cresterii tonusului flexibilitatii si elasticitatii in perioada de sarcina, dar si refacerea tonusului perineului iimediat dupa, ca si la premenopauza si menopauza

Toate rezultatele studiilor au demonstrat ca, antrenamentul cu EPI-NO creste posibilitatea unui perineu intact la nastere si ajuta la prevenirea epiziotomiilor. De asemenea, combinat cu masajul perineal, s-a observat o crestere in puterea de auto-control si a satisfactiei femeilor de a se pregati pentru nastere proactiv, prevenind astfel traumatismele perineale. EPI-NO este usor de manevrat si nu consuma timp.

Este conceput pentru a fi folosit pe durata sarcinii, la nastere si la 6 saptamani dupa, pentru intarirea musculaturii pelvine.

Programul de PREGATIREA PENTRU NASTERE cu Epi-No se desfasoara in trei etape:

Epi-no in Sarcina

– Exercitii ale planselului pelvin, pentru tonifierea musculaturii perineale inainte de nastere

– Exercitii de dilatare, pentru dilatarea pas cu pas a orificiului vaginal, a perinelui, a musculaturiii vaginale inainte de nastere

– Exercitii de simulare, pentru exersarea perioadei de impingere

Cu aproximativ trei saptamani inainte de data probabila a nasterii, este momentul potrivit inceperii antrenamentului de dilatare cu Epi-No, pentru cresterea elesticitatii musculaturii pelvi- perineale.

Ofera-ti aproximativ 15 minute zilnic pentru exercitiile de tonifiere si stretching perineal cu Epi-No.

Un studiu german, demmonstreaza scurtarea fazei 2 a travaliului si imbunatatirea scorului APGAR pentru bebelusii a caror mame s-au pregatit cu Epi- No.

Epi-No dupa Nastere

-Exercitii de retonifiere cu epi-no: leaganul sau, rocking-ul pelvisului, ceasul Feldenkrais, picioare lungi

REFACERE DUPA NASTERE

Ai nascut prin operatie cezariana sau pe cale naturala? In ambele variante, corpul femeii trece prin minunea transformarilor pregatitoare nasterii.

Apar modificari prezente la nivelul diferitor sisteme. Dansul special al hormonilor face ca musculatura perineala sa se relaxeze, astfel incat expulzia fatului sa fie posibila. Toate aceste modificari au loc atat la mama care naste pe cale naturala cat si la mamica ce a dat nastere prin operatie cezariana, in egala masura.

Post Partum, corpul femeii trece printr-o perioada in care modificarile aduse de sarcina isi pot face simtita prezenta in viata femeii care tocmai a nascut.

Incontinenta urinara, tonus scazut al perineului cu disfunctii in viata sexuala, sunt simptome ce pot fi evitate prin antrenarea plaseului pelvin cu Epi-No.

Acorda importanta tonifierii perineului tau, pentru a obtine o viata intima de calitate si fericirea caminului tau. Inlatura posibilele simptome de incontinenta urinara aparute dupa nastere prin antrenamentul perineului cu Epi-No. Impreuna cu tine, Epi-No are grija de feminitatea ta!

INCONTINENTA URINARA

Acum poti face ceva pentru problemele tale. Epi-No te ajuta sa scapi de incontinenta urinara data de slabirea perineului sau de incontinenta de stress.

Recapata-ti cu incredere viata sociala, avand grija de sanatatea ta intima!

Cel mai adesea in practica medicala este folosita operatia chirurgicala in cadrul careia se monteaza bine cunoscutele bandelete. Recuperarea in cazul acestei proceduri poate dura pana la 6 luni si unele cazuri prezinta reaparitia problemelor. Epi- No este un dispozitiv ce vine in completarea actului medical chirurgical si poate fi folosit inainte de interventia chirurgicala, cu dovezi care arata ca la 8 din 10 femei simptomele de incontinenta urinara s- au rezolvat, nemaifiind necesara interventia chirurgicala.

Este important pentru a obtine succesul antrenamentului cu Epi-No, sa existe regularitate in efectuarea programului de antrenament.

La femeile care au suferit deja interventia chirurgicala cu revenirea simptomelor de incontinenta urinara, antrenamentul cu Epi- No a dus la rezolvarea simptomelor, astfel, femeia putand fi activa social fara a mai avea grija “picaturii chinezesti”sau a evenimentelor nedorite.

Anexectomia sau histerectomia partiala sau totala (operatie ginecologica de inlaturare a uterului impreuna sau fara tropme uterine) determina modificari atat fizice cat si hormonale, una dintre consecinte fiind slabirea perineului, insotita de aparitia incontinentei urinare.

Cu cat incepeti mai devreme antrenamentul perineului si faceti cu regularitate exercitiile, cu atat va cresteti sansele pentru rezultate durabile si success!

Vei primi alaturi de Epi-No, instructiuni detaliate, impreuna cu o sedinta de gimnastica intima.


Opinia unei mame care a folosit EPI-NO

Vania Limban Întreabă moașa