Folosirea Epi-No după naştere. Tonifiere perineu, beneficii. Când poate fi folosit după naştere

16 octombrie 2021
Folosirea Epi-No după naştere. Tonifiere perineu, beneficii. Când poate fi folosit după naştere

După 9 luni de sarcină, în care intervin extrem de multe schimbări hormonale, perineul mamei devine slăbit din cauza relaxinei, hormonul care înmoaie toţi muşchii şi articulaţiile gravidei. Nu este un lucru rău, pentru că asta îl pregăteşte pentru naştere, pentru ca dilataţia să se facă la nivel optim. Cu toate acestea, în timpul naşterii naturale, pot apărea rupturi ale perineului sau epiziotomii. Şi acestea slăbesc perineul.

Consecinţele unui muşchi perineal slăbit/ a rupturii de perineu

Viaţa sexuală

Din cauza slăbirii muşchiului perineal, pot apărea probleme legate de viaţa intimă. Tonifiera perineului cu ajutorul exerciţiilor clasice, dar şi a dispozitivului Epi-No care tonifică si muşchii bulbo-carvernosi, cei care căptuşesc muşchii vaginului, veţi observa îmbunătăţiri evidente în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Sănătatea urogenitală

Principala manifestare a rupturii de perineu este pierderea de urină în mod necontrolat – incontinenţa urinară, fenomen care apare la eforturi din ce în ce mai mici de tuse, alergat, urcatul sau coborâtul scărilor, strănut, etc.

Terapia cu Epi-No, s-a dovedit ştiinţific, este mai eficientă decât orice formă de tratament tradiţional având rezultate în antrenarea planşeului pelvi-perineal şi ameliorarea semnificativă a incontinenţei urinare.

Programul de tonifiere a perineului cu Epi-No poate rezolva cazurile de incontinenţă urinară fără a mai fi nevoie de operaţie.

Rupturile de perineu pot fi prevenite cu ajutorul dispozitivului Epi-No. 

Prolapsul genital (cunoscut şi ca prolaps genital feminin) reprezintă coborârea organelor genitale feminine dincolo de limitele lor anatomice normale.Dispozitivul Epi-No este eficient şi în tratarea prolapsului genital, în fază incipientă.

Dispozitivul Epi-No poate fi folosit după terminarea perioadei de lăuzie, când medicul ginecolog îi dă voie gravidei să-şi înceapă viaţa sexuala. 

Despre EPI-NO

EPI-NO este dispozitivul nr 1 în lume pentru retonifierea perineului, susţinut de studii realizate de obstetricieni şi moaşe din toată lumea, care atestă în mod cert capacitatea lui de a asigura integritatea perineului la naştere, dar şi de a reda sănătatea intima, atât după naştere, cât si mai târziu, la menopauză. Dispozitivul este aprobabt de Ministerul Sănătăţii din România. El poate fi folosit în confortul propriului cămin şi puteţi monitoriza, cu ajutorul manometrului, evoluţia tonifierii perineului dvs. 

Comandati acum pe www.epi-no.ro sau, dacă sunteţi din Bucureşti, puteţi face comanda şi telefonic la 0753 072 902. La un Epi-Ni achiziţionat, beneficiaţi de o consultanţă cadou din partea Moaşei Vania, consultant în sănătate intimă perineală.

Foto: Mor Hani / Unsplash


ArhiveVania Limban Întreabă moașa