Dispozitivul Epi-No, cadoul ideal pentru mame şi bunici

15 noiembrie 2021
Dispozitivul Epi-No, cadoul ideal pentru mame şi bunici

În menopauză, modificările hormonale afectează ligamentele, musculatura, generând totodată relaxarea circulaţiei şi a muşchilor, inclusiv slăbirea perineului.

Ce se întâmplă când muşchii perineali slăbesc? Iata cateva simptome, ordonate progresiv:

  • Incontinenţă urinară de gradul I – atunci când, la un strănut sau tuşind, poţi elimina involuntar câteva picături de urină
  • Disfuncţii, insatisfacţie în viaţa sexuală
  • Senzaţia de presiune puternică în vagin
  • Incontinenţă urinară de gradul II sau III
  • Cădere (prolaps) uterină
  • Prolaps peritoneo-vaginal
  • Incontinenţa fecală (de scaun)

Atunci când apar semnele enumerate la primele trei puncte, perineul este primul care trebuie luat în considerare şi este indicat să începem exerciţiile de tonifiere. Vorbim despre exerciţii Kegel şi Perineum Fit, pe care le găsiţi la Active Center. Acestea sunt însă mai eficiente dacă le faceţi în paralel cu folosirea dispozitivului Epi-No

Epi-No lucrează muşchii planşeului pelvin în profunzime, iar rezultatele sunt vizibile încă din primele zile de folosire.

Epi-No este dispozitivul numărul 1 în tonifierea şi retonifierea muşchilor perineali şi poate fi folosit discret, în confortul propriei case. În plus, puteţi să vă monitorizaţi evoluţia cu ajutorul manometrului ataşat dispozitivului. 

Epi-No poate fi achiziţionat atât de pe site, cât şi prin comandă telefonică la 0753 072 902 sau pe e-mail la office@activecenter.ro. Veţi primi GRATUIT consultanţă şi îndrumare în folosirea dispozitivului de la Moaşa Vania.

Epi-No este aprobat de Ministerul Sănătăţii din România.


ArhiveVania Limban Întreabă moașa