Nastere usoara

Epi- No, te ajuta sa nasti cu perineu intact

Trialurile clinice arata ca folosirea Epi- No, reduce semnificativ numarul traumatismelor vaginale in timpul nasterii (scade semificativ nevoia de epiziotomie sau ruptura de perineu).

Minunea transformarilor parcursa de corpul femeii, in perioada de sarcina, se asociaza cu o serie de urmari demne de luat in seama si de remediat.

Dupa nastere, ne dorim revenirea in cea mai buna forma. De asemenea, reluarea rolului de femeie, sotie este o etapa importanta. Cu programul de training si Epi- No, revenirea in cea mai buna forma, devine foarte la indemana. Mai mult decat tonifierea zonei intime,, simbol al feminitatii, pentru femeia activa sexual, Epi- No iti da posibilitatea mentinerii perineului intact in etapa maternitatii, la nastere si refacerea tonusului perineului indiferent de varsta.Toate rezultatele studiilor au demonstrat ca, antrenamentul cu EPI-NO creste posibilitatea unui perineu intact la nastere si ajuta la prevenirea epiziotomiilor. De asemenea, combinat cu masajul perineal, s-a observat o crestere in puterea de auto-control si a satisfactiei femeilor de a se pregati pentru nastere proactiv, prevenind astfel traumatismele perineale. EPI-NO este usor de manevrat si nu consuma timp.

Este conceput pentru a fi folosit pe durata sarcinii, la nastere si la 40 de zile dupa, pentru intarirea musculaturii pelvine.

Programul de PREGATIREA PENTRU NASTERE cu Epi-No

Programul de pregatire pentru nastere, are 3 etape:

Cu aproximativ trei saptamani inainte de data probabila a nasterii, este momentul potrivit inceperii antrenamentului de dilatare cu Epi-No, pentru cresterea elesticitatii musculaturii pelvi- perineale.

Ofera-ti aproximativ 15 minute zilnic pentru exercitiile de tonifiere si stretching perineal cu Epi-No.

Un studiu german, demmonstreaza scurtarea fazei 2 a travaliului si imbunatatirea scorului APGAR pentru bebelusii a caror mame s- au pregatit cu Epi- No.

Viata sexuala cu satisfactii maxime

In relatiile de cuplu, psihologii spun ca unul din secrete, sta intr-o viata intima care aduce satisfactii. Mai mult decat atat, un procent demn de luat in seama...

Afla mai multe

Iti doresti o
nastere usoara?

Trialurile clinice arata ca folosirea Epi-No, reduce semnificativ numarul traumatismelor vaginale in timpul nasterii (scade semificativ nevoia de epiziotomie sau ruptura de perineu)...

Afla mai multe

Recapata-ti forma dinaintea nasterii

Acorda importanta tonifierii perineului tau, pentru a obtine viata intima de calitate si fericirea caminului tau. Prin antrenamentul perineului cu Epi-No poti sa ai parte de...

Afla mai multe

Vrei sa scapi de incontinenta urinara?

La femeile care au suferit deja interventia chirurgicala cu revenirea simptomelor de incontinenta urinara, antrenamentul cu Epi-No a dus la rezolvarea simptomelor...

Afla mai multe