Incontinenta urinara

Acum poti face ceva pentru problemele tale. Epi-No te ajuta sa scapi de incontinenta urinara data de slabirea perineului sau de incontinenta de stress.

Recapata- ti cu incredere viata sociala, avand grija de sanatatea ta intima!

Cel mai adesea in practica medicala este folosita operatia chirurgicala in cadrul careia se monteaza bine cunoscutele bandelete. Recuperarea in cazul acestei proceduri poate dura pana la 6 luni si unele cazuri prezinta reaparitia problemelor. Epi- No este un dispozitiv ce vine in completarea actului medical chirurgical si poate fi folosit inainte de interventia chirurgicala, cu dovezi care arata ca la 8 din 10 femei simptomele de incontinenta urinara s- au rezolvat, nemaifiind necesara interventia chirurgicala.

Este important pentru a obtine succesul antrenamentului cu Epi-No, sa existe regularitate in efectuarea programului de antrenament.

La femeile care au suferit deja interventia chirurgicala cu revenirea simptomelor de incontinenta urinara, antrenamentul cu Epi- No a dus la rezolvarea simptomelor, astfel, femeia putand fi activa social fara a mai avea grija “picaturii chinezesti”sau a evenimentelor nedorite.

Dupa histerectomie partiala sau totala (operatie ginecologica de inlaturare a uterului impreuna sau fara tropme uterine).

Anexectomia sau histerectomia determina modificari atat fizice cat si hormonale, una dintre consecinte fiind slabirea perineului, insotita de aparitia incontinentei urinare.

Cu cat incepeti mai devreme antrenamentul perineului si faceti cu regularitate exercitiile, cu atat va cresteti sansele pentru rezultate durabile si success!

Vei primi alaturi de Epi-No, instructiuni detaliate, impreuna cu o sedinta de gimnastica intima.

Viata sexuala cu satisfactii maxime

In relatiile de cuplu, psihologii spun ca unul din secrete, sta intr-o viata intima care aduce satisfactii. Mai mult decat atat, un procent demn de luat in seama...

Afla mai multe

Iti doresti o
nastere usoara?

Trialurile clinice arata ca folosirea Epi-No, reduce semnificativ numarul traumatismelor vaginale in timpul nasterii (scade semificativ nevoia de epiziotomie sau ruptura de perineu)...

Afla mai multe

Recapata-ti forma dinaintea nasterii

Acorda importanta tonifierii perineului tau, pentru a obtine viata intima de calitate si fericirea caminului tau. Prin antrenamentul perineului cu Epi-No poti sa ai parte de...

Afla mai multe

Vrei sa scapi de incontinenta urinara?

La femeile care au suferit deja interventia chirurgicala cu revenirea simptomelor de incontinenta urinara, antrenamentul cu Epi-No a dus la rezolvarea simptomelor...

Afla mai multe