Despre EPI-NO

EPI-NO este singurul dispozitiv de retonifiere a perineului, sustinut de studii realizate de obstetricieni si moase din toata lumea, care atesta in mod cert capacitatea Epi- No de a reda sanatatea intima oferindu-ti feminitate in fiecare etapa a vietii.

El poate fi folosit de femei indiferent de varsta, in toate etapele pe care le poate traversa: pentru satisfactia vietii sexuale, in pregatirea pentru nasterea naturala cu perineu intact, dupa nastere,pentru retonifiere perineala, pentru tonifierea musculaturii in afectiuni urogenitale (incontinenta urinara, prolaps genital, vagin slabit), dupa operatii in zona urogenitala, la menopauza.

Antrenarea perineului

Impreuna cu Epi-No poti face exercitii ale planseului pelvin, pentru tonifierea musculaturii perineului. Exercitiile pot fi facute acasa, fara ajutorul altor persoane, iar antrenamentul poate fi personalizat si adaptat nevoilor personale.

Epi-No are un avantaj major, care vine in completarea programelor de gimnastica (exercitii kegel, gimnastica perineala) si anume ca tonifica si muscultura profunda din structura peretilor vaginului (muschii bulbocavernosi), iar faptul ca exercitiile sunt active (contra rezistenta), asigura eficienta in mod particular.

Epi-No ofera un feedback biologic, care poate fi apreciat periodic pentru confirmarea procesului de tonifiere si intarire a perineului.

Acest Bio - Feedback este esential in localizarea exacta a perineului si iti ofera siguranta ca exercitiile sunt lucrate corect.

Epi-No si exercitiile Kegel - Ajutor complementar procedurilor chirurgicale

Incontinta urinara (de cauza- musculatura slabita) se trateaza in mod frecvent, prin interventie chirurgicala.

Post operator, un numar mare de femei, reveneau cu aceleasi simptome.

De aici a aparut nevoia unei metode care sa vina in completarea actului medical, dovedit in final, insuficient datorita recidivelor de incontinenta urinara.

Doctorul Arnold Henry Kegel, a creat exercitiile binecunoscute, din nevoia de a rezolva cazurile unui unui numar mare de paciente care reveneau cu aceleasi simptome dupa operatie.

Pentru a le rezolva , mai era nevoie de ceva in plus.

Asa a luat nastere Epi- No, inspirat printre altele,dintr- un concept de terapie, Antrenarea activa- cu rezistenta si biofeedback a musculaturii pelvi- perineale. Acest concept e cunoscut si dovedit de secole (in concordanta cu Kegel) si are inclusiv proba foarte valoroasa, proba timpului.

Exercitiile Kegel actioneaza la nivel superficial al musculaturii intime. Epi- No contribuie la tonifierea musculaturii intime (planseului pelvi- perineal) actionand in profunzime si oferind bio- feedback.

Terapia cu Epi- No, s-a dovedit stiintific, este mai eficienta decat orice forma de tratament traditional care a dovedit ca ar avea rezultate in antrenarea planseului pelvi- perineal, ameliorand semnificativ incontinenta urinara.

Programul de tonifiere a perineului cu Epi- No, vine in completarea actului medical chirurgical, de cele mai multe ori, rezolvand cazurile de incontinenta urinara fara a mai fi nevoie de operatie.

De asemenea, pacientele la care au reaparut semnele de incontinenta urinara post operator si au urmat cu responsabilitate programul de training cu Epi- No, au beneficiat de remiterea (disparitia) simptomelor (au dobandit control iar pierderea necontrolata a urinei a fost rezolvata)

Bio- feedback= capacitatea Epi- No de a-ti arata nivelul tonusului muscular de la care pornesti, tonusul in timpul programului de training, evolutia in urma tratamentului este vizibila si masurabila chiar in momentul utilizarii Epi- No.

DESPRE COMPANIA PRODUCATOARE

Companie fondata in 1999 in Munchen de un grup de doctori si ingineri de tenhnica medicala Scopul companiei: manufactura unor produse inovative care sa genereze noi aplicabilitati si proceduri in practica medicala ptr pacienti si partenerii de business.

Tecsana este certificata pentru managementul calitatii produselor.

EPI-NO este un exemplu excelent pentru implementarea filozofiei companiei.

EPI-NO este un dispozitiv medical inovativ care aduce schimbari fundamentale in pregatirea pentru nastere products are innovative and represent fundamental changes in birth preparation, programele de tonifiere a planeului muscular pelvin , ca si in terapia incontinentei urinare.

Aceste dispozitive au la baza principiile medicinei naturale.

EPI-NO este in exclusivitate produs in Germania. Fiecare produs este asamblat si testat manual

EPI-NO este manufacturat la cele mai inalte standarde de calitate

Parteneri internationali: Asia, Australia, Noua Zeelanda, Brazilia, Danemrca, Finlanda, Franta, Irlanda, Israel, Italia, Canada, Olanda, Belgia, Luxemburg, Austria, Polonia, Romania, Elvetia, Spania, Portugalia, Africa de Sud, Cehia, Slovacia, UK

Detalii privind realizarea epi-no de catre specialistii germani in bio-inginerie

Viata sexuala cu satisfactii maxime

In relatiile de cuplu, psihologii spun ca unul din secrete, sta intr-o viata intima care aduce satisfactii. Mai mult decat atat, un procent demn de luat in seama...

Afla mai multe

Iti doresti o
nastere usoara?

Trialurile clinice arata ca folosirea Epi-No, reduce semnificativ numarul traumatismelor vaginale in timpul nasterii (scade semificativ nevoia de epiziotomie sau ruptura de perineu)...

Afla mai multe

Recapata-ti forma dinaintea nasterii

Acorda importanta tonifierii perineului tau, pentru a obtine viata intima de calitate si fericirea caminului tau. Prin antrenamentul perineului cu Epi-No poti sa ai parte de...

Afla mai multe

Vrei sa scapi de incontinenta urinara?

La femeile care au suferit deja interventia chirurgicala cu revenirea simptomelor de incontinenta urinara, antrenamentul cu Epi-No a dus la rezolvarea simptomelor...

Afla mai multe